Chat online  

Discuţie Utilizator:WikiSuperVisor

De la Concurs incarcare cartela gratis

Salt la: navigare, căutare

dl admistrator kyuly nu stie sa editeze site-uri.nici macar nu se uita daca articolele gasite de el sunt deja pe site,ar trebui depunctat.sunt multe articole scrise de mine si pe urma le scrie si el nu mi se pare corect.

MArti cand se da premiul pentru cine are cele mai multe premii trebuie sa fi online ca la premiu prin tragere la sort ?

daca da la ce ora se da premiul marti seara pt editare/creare pagini ?

mitza92: ast un rasp pe adresa de email muzica_mitza@yahoo.com

era vorba ca marti seara se  da rezultatul pentru cine contribuie la pagini si care se afla in top saptamanal

luni seara cand mam uitat eram primul in top saptamanal , marti dimineata cand am intrat la toti era resetat punctele .

deci daca sa ales luni castigatorul pt contribuitii de ce nu am primit premiul ?

[modifică] O problema !!!

Am si eu o MARE problema. Am 3 prieteni care s-au inscris de pe invitatia mea pe acest site, iar dupa ce si'au facut cont scria foarte frumos invitat de "1lucretiay". Si binenteles puntele pt prieteni invitati i'au revenit ei. As vrea k un admin sa ma lamureasca si pe mine in privinta acestei probleme. Ori aveti o problema in sistem, ori este vreo smecherie la mijloc. !!!!! Astept si eu un raspuns!!! Va multumesc!

Raspuns: Un vizitator afla pentru prima data despre concurs de pe siteul afiliatului, dar nu face imediat sign-up. Ulterior, chiar daca incearca sa faca sign-up din link-ul altui invitator( eventual chiar o auto-invitatie frauduloasa), va aparea ca invitat al site-ului de unde a aflat initial. Mai multe detalii Afiliere#Cum_ne_protejam_afiliatii.3F

[modifică] Stiati ca...

Stiati ca:

Sarbatoarea Anului Nou se pare ca este una din cele mai vechi sarbatori din intreaga lume. Primele mentionari au fost lasate de babilonieni (populatie ce a trait aproximativ pe teritoriul Irakului de azi), acum 4000 de ani. Aproximativ 2000 de ani inainte de Hristos, Anul Nou babilonian se sarbatoarea in prima zi de primavara astronomica, acest lucru fiind perfect logic, daca ne gandim ca primavara este anotimul renasterii naturii, al florilor si momentul insamantarii pamantului pentru recolta. 

Soarele consuma prin procesul de fuziune, in fiecare secunda, 600 de milioane de tone de hidrogen, pe care le transforma in aproximativ 595 de milioane de tone de heliu. Masa lipsa este transformata si emisa catre exterior sub forma de energie. O infima parte din acea energie este captata si pe Pamant.

Pentru a putea fi folosit de Craciun, un brad are nevoie sa creasca intre 7 si 10 ani. S-ar putea trage concluzia ca doar cu ocazia Craciunului oamenii taie de 7 - 10 ori mai repede decat poate natura sa se refaca...

Craciunul se sarbatoreste pe 25 decembrie pentru ca asa au hotarat oficialitatile Bisericii in secolul patru, din ratiuni teologice si politice, in timpul Sinodului de la Niceea (325).
Inainte de asta, lucrurile erau confuze, lumea nestiind cand sa sarbatoreasca Nasterea lui Iisus.
Pentru crestini nici nu prezenta importanta, pentru ca adevarata nastere este nasterea cereasca, unica sarbatoare a inceputurilor Bisericii ramanand Pastele - comemorarea rastignirii, mortii si invierii Domnului.

X-Mas uneori inlocuieste Christmas. In cultura greaca, X semnifica pe Iisus Hristos. De acolo a venit cuvantul X-Mas, nu pentru ca cineva ar fi vrut sa scoata cuvantul Christ din Christmas, in limba engleza.

Cel mai scump, dar si cel mai ciudat pat de pe planeta, creatie a arhitectului olandez Janjaap Ruijssenaars, costa "doar" 1.200.000 de euro. Datorita sistemului magnetic cu care este prevazut, patul pluteste la 40 de centimetri de podea si poate sustine o greutate de pana la 900 de kilograme.

Stiati ca oamenii nu-si pot linge coatele?
Incearca asta. Este ceva ce pana azi credeam ca pot sa fac. Incearca sa ajungi cu gura la cot... Asta te va face sa mai incerci... daca reusiti sa ma anuntati ::(((

Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme.
Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg.
Dcaa ai ptuut citi mejasul, trmitie-l mai depatre.

spaniola este vorbita de peste 500 de milioane de oameni la nivel global? Peste 400 de milioane sunt vorbitori nativi, adica au spaniola ca limba natala.

este una din cele sase limbi oficiale ale ONU? Limba spaniola a fost adaugata in anul 1948 ca limba oficiala de lucru alaturi de engleza si franceza. Ulterior au fost adoptate, in ordine: limba rusa, limba chineza (mandarina) si limba araba.

in Romania exista peste jumatate de milion de vorbitori de limba spaniola? Cifra se refera la populatia care a studiat limba in scoala; lor li se adauga vorbitorii care nu detin certificate de competenta lingvistica astfel incat numarul real poate fi mult mai mare. Din acest punct de vedere, spaniola este a 5-a limba ca utilizare in tara noastra dupa engleza, franceza, germana si italiana, fara a lua in calcul limba maghiara.

dl administrator cu ajuns  deliaaaa la 3560 de pct cand ea are doar 2 invitati? pai ori adunam pct invitand persoane sa faca cont ori da-m accept la prietenii? ea toata saptamana a adaugat prietenii si acum seara a invitat decat cateva persoane.nu se numeste vandalism ceea ce a facut ea? eu m-am chinuit toata saptamana sa invit persoane si ea nu a facut decat sa dea accept la prietenii si sa invite si ea 2 persoane ar trebui depunctata.

Unelte personale